Zlatni partner

Opis kompanije

NIS je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Tim čini više od 12.000 talentovanih i stručnih zaposlenih, koji su snaga i pokretač kompanije. Otvoreni su za inovacije i energiju koju u tim unosi svaki pojedinac koji zajedno s nama nastoji da svakog dana živi slogan „Budućnost na delu“. Mi verujemo da budućnost NIS-a počinje dolaskom svakog novog kolege. Zato su naša vrata uvek otvorena za nove članove tima! Posebno smo ponosni na programe za mlade NIS Calling i NIS Energy, koji su sjajna prilika za studente i diplomce da svoju karijeru započnu baš u našoj kompaniji.


Prilike

NIS

NIS Calling - program fleksibilne prakse

NIS Calling je napravljen sa željom da obezbedi studentima više fleksibilnosti i zasniva se na tri meseca (480 sati) koje studenti mogu iskoristiti tokom četiri meseca i uskladiti sa obavezama na fakultetu. Praksa je namenjena studentima treće, četvrte godine ili master studentima, a više od 35% polaznika i dalje radi u našoj kompaniji. Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora – naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa.

NIS

NIS Energy - program zapošljavanja mladih

NIS Energy je program za mlade koji je namenjen diplomcima i master studentima. Kreirali smo jednogodišnji, plaćeni program koji okuplja 25 mladih, sa idejom da zajedno stvaramo budućnost punu energije i inovacija. Ovo je sjajna prilika da izgradiš svoju karijeru uz podršku iskusnih mentora, tako da te pozivamo da posetiš naš sajt i saznaš nešto više o samom programu, kao i da pogledaš iskustva kolega koji su bili polaznici NIS Energy programa.


Efikasno poslovanje

Održivi razvoj

Čime se bavi i za šta zalaže NIS? Detaljnije o kompaniji

NIS Grupa je jedan od najvećih vertikalno integrisanih energetskih sistema u Jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i prirodnog gasa, promet širokog asortimana naftnih i gasnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Sedište NIS-a i glavni proizvodni kapaciteti nalaze se u Republici Srbiji: naftna i gasna nalazišta, Rafinerija nafte Pančevo, skladišta, kao i mreža benzinskih stanica. Cilj NIS-a je da bude primer drugima po efikasnosti poslovanja i dinamici održivog razvoja. Pored poslovnih aktivnosti, NIS realizuje i brojne društveno odgovorne projekte čiji je cilj da se unapredi život zajednice u kojoj kompanija posluje. Poseban fokus su mladi ljudi, koji su nosioci budućeg razvoja.

Život zajednice

Fokus na mlade

Benefiti rada u kompaniji

Podrška porodici

Bonusi

Fleksibilnost

Trening i razvoj

Zdravlje

Dodatna motivacija

"Tokom programa, ali i sada tokom rada u kompaniji, primetila sam da dosta profesionalnije pristupam obavezama i poslu. Kako radim na takvom mestu gde sam stalno u kontaktu sa kupcima, ja sam sa druge strane, za njih, NIS i upravo je taj profesionalni odnos nešto što je ključ uspeha."

Danica Radulović Specijalista za podrsku privlacenja korporativnih i veleprodajnih kupaca
Danica NIS

"Kao jedan od najvažnijih benefita koje NIS Energy nudi bih istakla upravo ljude. Kako na poslu provodimo osam sati dnevno izuzetno je važno sa kakvim smo ljudima i energijom okruženi. Ja sam imala tu sreću da su kolege iz programa, ali i ljudi koji su me dočekali bili sjajni i jako lepo uticali na mene da dalje stvaram, razvijam se i učim."

Katarina Timotijević Seniоr specijalista za razvoj brenda poslodavca
Katarina NIS

NIS Galerija Slika

Kontaktirajte nas Kontakt informacije kompanije