dts white logo

Bronzani partner

Opis kompanije

Delta Transportni Sistem – DTS je članica Delta Holding-a i jedna od vodećih logističkih kompanija u regionu.  Kompanija je specijalizovana za pružanje širokog spektra logističkih usluga, a trenutno posluje iz pet država regiona: Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Pruža usluge domaćeg i međunarodnog drumskog transporta, avio, kontejnerskog, železničkog i zbirnog transporta, skladištenja robe, špedicije i carinjenja, kao i 4PL (Fourth party logistics provider) uslugu. Kao 4PL provajder, osim što upravlja, DTS i osmišljava čitav logistički lanac, prati isporuke u realnom vremenu i integrisano upravlja zalihama robe i stanjem u skladištu.

Otvorene pozicije

Delta transportni sistemi logo

KEY ACCOUNT ASISTENT ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT

Učestvovanje u organizaciji međunarodnog drumskog ili kontejnerskog transporta, koordinacija transporta od mesta utovara do mesta istovara…

Delta transportni sistemi logo

ASISTENT U ORGANIZACIJI MEĐUNARODNOG TRANSPORTA

Učestvovanje u razvijanju i jačanju partnerskih odnosa sa klijentima, komunikacija sa klijentima i aktivno reševanje zahteva i upita, praćenje i održavanje kvaliteta usluga…

Kvalitet usluge

Naš tim nastoji da pruži kompletnu uslugu svojim klijentima i obezbedi vrhunski kvalitet i jedinstvena rešenja.

Inovacije

Sa ciljem pružanja izuzetnog korisničkog iskustva, u našoj kompaniji negujemo kulturu otvorenosti i razmene ideja i podstičemo i nagrađujemo inovacije.


Čime se bavi i za šta zalaže DTS? Detaljnije o kompaniji

DTS je kompanija specijalizovana za pružanje logističkih usluga osnovana u Beogradu 2008. godine. Danas predstavlja jednog od lidera u regionu u oblasti logistike i transporta. Trenutno posluje iz pet država: Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Svojim klijentima nudi ceo spektar logističkih usluga: međunarodni i domaći drumski transport, kontejnerski, avio i železnički transport, skladištenje, špediciju i carinjenje, e-commerce i last mile logistiku, specijalnu logistika, logistički konsalting i druge.

Ključ uspeha

Ključ našeg uspeha je u našim zaposlenima. Svakodnevnom praksom zaposlenima pružamo sigurno i kvalitetno radno okruženje.

Briga o ljudima

Briga o ljudima je jedna od osnovnih kompanijskih vrednosti čitavog Delta Holdinga, pa i naše kompanije kao jedne od njenih članica. To je način da kao kompanija nastojimo da privučemo i zadržimo najbolje ljude.

Zašto DTS? Benefiti rada u kompaniji

Fleksibilno radno vreme

Treninzi, obuke i edukacije

Teambuilding

Sportske aktivnosti

DTS Galerija Slika

Kontaktirajte nas Kontakt informacije kompanije